Zoek Freelance opdrachten Zoek Freelancers Zoek klussen opdrachten Zoek Klussers Plaats een opdracht Links & marktplaats
Startpagina

Startpagina


Zoek Freelance opdrachten Zoek Freelancers Zoek klussen opdrachten Zoek Klussers Plaats een opdracht Links & marktplaats

Hoe het werkt? Wie zijn wij? Contacteer ons Waarom freelance opdrachten? Algemene voorwaardenWie zijn we?

Ik heb een opdracht!

Ik ben op zoek naar een klus!
Freelance en klussen links in de kijker

Freelancebureau.be

Freelancebureau.be, opgericht in 2010 is een initiatief van Bruno Jansen, zelf al jaren werkzaam als webdesigner en Seo Specialist. In het verleden heeft hij meerdere freelance opdrachten laten uitvoeren en kwam zo op het idee om zelf een site te maken waar freelancers - klussers en opdrachtgevers elkaar kunnen contacteren.

Daarom deze site: Opdrachtgevers kunnen een opdracht plaatsen of gericht zoeken via de zoekmachine. Freelancers kunnen reageren op een opdracht maar men kan ook rechtstreeks gecontacteerd worden door de opdrachtgever; Ontvangt een Freelancer een aanvraag, dan wordt rechtstreeks contact gelegd met de aanbieder. Het doel is om een goed en groot bestand op te bouwen van Freelancers en Opdrachtgevers, waardoor de best passende match kan worden gerealiseerd. Om aan een goed bestand te kunnen bouwen en nog meer te kunnen doen voor Freelancers wordt actief naar samenwerkingsverbanden gezocht.

Onze visie: kwalitatief, betaalbaar freelance werk

Freelancebureau.be is ontstaan met het idee om opdrachtgevers (bedrijven maar ook particulieren) in contact te brengen met ervaren Freelancers - vakmensen & klusjesmannen gespecialiseerd in hun eigen vak & kennis.

Teksten vertalen, administratie onderhouden, electricteitswerken uitvoeren, teksten intypen, Keukens installeren,websites maken & programmeren. Dit zijn maar enkele korte opsommingen van opdrachten die onze ervaren Freelancers voor u kunnen realiseren. Freelancebureau.be is daarom ook de perfecte plaats waar Freelance ondernemers en opdrachtgevers met elkaar in contact kunnen komen.

Een bericht versturen

Voornaam

Achternaam

Bedrijfsnaam

Functie

E-Mail

Telefoon

Uw bericht

 

Hoe het werkt? Contacteer ons